Gepofte zoete aardappel met geitenkaas en honing

Gepofte zoete aardappel met geitenkaas en honing

Super lekker, bomvol voedingsstoffen en zó gemaakt deze gepofte zoete aardappels in een kruidig jasje. Oké het poffen vergt wat tijd, maar ondertussen kun je mooi even douchen, stofzuigen, wasje doen, in een tijdschrift of je favoriete serie duiken. Geitenkaas en zoete aardappel blijft een ge-wel-dige combi en samen met honing en bieslook weet je niet wat je proeft.

 

Psst.. Op dit moment ben ik in Ibiza! Zien wat ik daar uitspook? Volg mij dan op Snapchat! Mijn gebruikersnaam is Beaufood. Leuk jullie daar te zien :D

 

 

 

 

 

 

 

Dit heb je nodig voor twee personen

  • 2 zoete aardappels
  • 1 flinke tl gerookt paprika poeder – Of deze kruiden van Green Gypsy!
  • scheutje olijfolie
  • 150 gr zachte geitenkaas
  • flinke hand verse andijvie
  • 1 el honing
  • verse bieslook

 

Gepofte zoete aardappel met geitenkaas en honing

 

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de olijfolie in een klein kommetje samen met de kruiden. Prik met een vork gaatjes in de zoete aardappels (nadat je ze gewassen hebt) en smeer ze in met de kruiden olie. Kwastjes zijn verboden, gebruik lekker je handen en masseer ze goed in ;)

Verpak ze in zilverfolie en pof ze in de oven in 50 minuten zacht.

Haal de aardappels uit de folie, snijd ze open en vul ze met andijvie, geitenkaas en sluit af met verse bieslook en honing. Misschien wat zout. En een snuf versgemalen peper!

Print Friendly, PDF & Email
2 Comments

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.