Geitenkaas borreltaartjes

Geitenkaas borreltaartjes

Lekkere borrelhapjes die makkelijk te maken zijn én er feestelijk uitzien. Ik houd ervan! Deze kleine geitenkaastaartjes zijn perfect als hapje voor bij de borrel. Serveer de taartjes op een mooi plateau of groot bord met toastjes of kleine soepstengeltjes on the side. De geitenkaasjes kun je gewoon kant en klaar (dus al in rondjes gesneden) kopen in de supermarkt waarna je ze alleen nog maar hoeft te garneren met je favoriete toppings. Heerlijk bij geitenkaas zijn nootjes, reepjes dadel en een drupje honing. Voeg daar een zoet aardbeitje aan toe, een friszure goudbes en je hebt een feestje in je mond!

Geitenkaas borreltaartjes

Geitenkaas borreltaartjes

Geitenkaas borreltaartjes

Dit heb je nodig voor deze geitenkaas borreltaartjes / 12 stuks

  • 200 gr zachte geitenkaas – in rondjes gesneden 
  • 4 zachte dadels
  • klein handje goudbessen – zo’n 6 stuks
  • klein handje blauwe druiven – zo’n 6 stuks
  • 12 pecannoten
  • 3 aardbeien
  • 1 el honing
  • paar plukjes cress – mocht je geen cress kunnen vinden dan kun je bijvoorbeeld ook een plukje kiemen nemen
  • optioneel: plakjes noten of vijgenbrood, stokbroodjes, mini soepstengels, toastjes, etc.

 

Zo maak je het

Leg de rondjes geitenkaas op een mooi bord. Snijd de druiven, aardbeien, dadels en goudbessen in parten.

Beleg de taartjes met stukjes fruit, halve pecannoten en sluit af met een drupje honing en een cress of kiemen. Ook lekker voor eroverheen: een snuf zwarte peper.

Geniet ervan!

 

Ook leuk: deze geitenkaas taartjes kun je bijvoorbeeld ook per stuk serveren als amuse bij een etentje of per twee als voorgerecht op een bedje van rucola

 

Geitenkaas borreltaartjes

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.