Geitenkaas borreltaartjes

Geitenkaas borreltaartjes

Lekkere borrelhapjes die makkelijk te maken zijn én er feestelijk uitzien. Ik houd ervan! Deze kleine geitenkaastaartjes zijn perfect als hapje voor bij de borrel. Serveer de taartjes op een mooi plateau of groot bord met toastjes of kleine soepstengeltjes on the side. De geitenkaasjes kun je gewoon kant en klaar (dus al in rondjes gesneden) kopen in de supermarkt waarna je ze alleen nog maar hoeft te garneren met je favoriete toppings. Heerlijk bij geitenkaas zijn nootjes, reepjes dadel en een drupje honing. Voeg daar een zoet aardbeitje aan toe, een friszure goudbes en je hebt een feestje in je mond!

Geitenkaas borreltaartjes

Geitenkaas borreltaartjes

Geitenkaas borreltaartjes

Dit heb je nodig voor deze geitenkaas borreltaartjes / 12 stuks

  • 200 gr zachte geitenkaas – in rondjes gesneden 
  • 4 zachte dadels
  • klein handje goudbessen – zo’n 6 stuks
  • klein handje blauwe druiven – zo’n 6 stuks
  • 12 pecannoten
  • 3 aardbeien
  • 1 el honing
  • paar plukjes cress – mocht je geen cress kunnen vinden dan kun je bijvoorbeeld ook een plukje kiemen nemen
  • optioneel: plakjes noten of vijgenbrood, stokbroodjes, mini soepstengels, toastjes, etc.

 

Zo maak je het

Leg de rondjes geitenkaas op een mooi bord. Snijd de druiven, aardbeien, dadels en goudbessen in parten.

Beleg de taartjes met stukjes fruit, halve pecannoten en sluit af met een drupje honing en een cress of kiemen. Ook lekker voor eroverheen: een snuf zwarte peper.

Geniet ervan!

 

Ook leuk: deze geitenkaas taartjes kun je bijvoorbeeld ook per stuk serveren als amuse bij een etentje of per twee als voorgerecht op een bedje van rucola

 

Geitenkaas borreltaartjes

Print Friendly, PDF & Email
Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!
Volg Bo op Instagram!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

KERST RECEPTEN!
Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi-saus

Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus

Deze ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus is echt…

Print Friendly, PDF & Email
Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Het allereerst kerstrecept dit jaar op beaufood.nl is een feit!…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige tompouce a la garnalen cocktail, Originele kerst voorgerechten, Voorgerechten garnalen, leuke voorgerechten, Beaufood recepten

Hartige tompouce a la garnalen cocktail

Eerlijk, hoe culinair zien deze hartige tompouces eruit? Spoiler alert:…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten, Originele kersthapjes, Hapjes uit de oven, Beaufood recepten, Mooie kersthapjes, Bladerdeeg hapjes kerst, Kerstkrans bladerdeeg, Makkelijke kerst recepten

Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten

Daar is hij dan :D Het recept waar ik alleen…

Print Friendly, PDF & Email
Gevulde kerstkalkoen uit de oven met rode wijn-truffelsaus, Beaufood Kerst, Koopeenkalkoen.nl, Kant en klare kerstgerechten, Duurzaam vlees Kerst, Biologisch vlees bestellen

Gevulde kerstkalkoen uit de oven met rode wijn-truffelsaus

Hallo gezellige Kerst, daar ben je alweer bijna! Ik vind…

Print Friendly, PDF & Email
Kabeljauw in parmaham met knolselderij, Gezonde kerstgerechten, Hoofdgerecht vis, Originele kerst recepten, Hoofdgerechten Kerst, Beaufood recepten

Kabeljauw in parmaham met knolselderij

Met maar een paar heerlijke ingrediënten en een beetje creativiteit…

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!