...

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

Twee weken geleden was ik een weekendje in Den Haag, een stad waar ik eigenlijk zelden ben geweest. Het verbaasde me hoe leuk deze stad is! Ik heb iets te veel Oh Oh Cherso gekeken denk ik, want ik had het heeel anders in mijn hoofd allemaal, haha. Ik ging uit eten bij Wox, een restaurant waar je heen gaat als je zin hebt in amázing food en ik heb die avond dan ook met volle teugen genoten en niet gefotografeerd. Oké ik deed wel een poging, maar de foto’s doen echt de smaak van het eten af.

De volgende dag reden we naar Mama Kelly om te lunchen. Ik had er al het een en ander over gehoord en mijn foodieself was erg nieuwsgierig naar deze plek. Niets was minder waar! Wát een pareltje zeg. Een beetje afgelegen op een groot terrein ligt Mama Kelly, gevestigd in het voormalige ketelhuis van de Caballero fabriek. Het is een plek waar je heerlijk kunt ontbijten, lunchen of dineren. Als ik in Den Haag had gewoond had ik er zeker ook een keer mijn verjaardag gevierd, zo tof is de aankleding en ambiance. Ik vind het buitengewoon knap hoe ze het voor elkaar hebben gekregen sfeer en karakter te creëren in een voorheen koud en industrieel pand. Voordeel van dit pand is dat het perfect bereikbaar is. Zowel met de auto, openbaar vervoer én per boot! Ik voel een boottochtje aankomen deze zomer..

De menu kaart is simpel. Kip of kreeft. En een paar lekkere steaks. En vegetarische gerechten.. Gewoon mooie gerechten gemaakt hoogwaardige ingrediënten die afkomstig zijn van eerlijke leveranciers. De koks koken op een twee meter lange houtskoolgrill en als gast kijk je zo de keuken in. Kun je meteen spieken hoe je pulled chicken kunt bereiden!

Ik kan jullie natuurlijk vertellen hoe Mama Kelly eruit ziet, maar leuker is om je mee te nemen aan de hand van een paar foto’s. Oh, en een filmpje want ik kreeg mijn thee in een super origineel kannetje..

 

Here they come!

 

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

Genoeg ruimte om met een groep vriendinnen te lunchen of dineren

 

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

Please don’t feed the chef ;)

 

 

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

 

Hoe cute is dit zitje?

 

 

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

 

Dit doet mij een beetje denken aan Berlijn.

 

 

 

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

 

Een open keuken = kwaliteit!

 

 

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

 

Mike bestelde een broodje pulled pork, maar kreeg een flamm kuchen. Meant to be zullen we maar zeggen want hij was súper lekker!

 

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

 

Ik ging voor de caesar salam met kip, bacon, kaar en avocado. Dikke aanrader!

 

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

 

Toffe ruimte toch om een diner te geven?

 

Eten van de houtskoolgrill in de oude Caballerofabriek | Mama Kelly

 

 

Dit vind ik zó’n leuk potje! Moet ik hebben..

 

 

Benieuwd naar Mama Kelly? Check hier meer over de mogelijkheden, reserveren, menu’s, locatie etc.

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Dineren en overnachten bij hotel & restaurant de Lochemse Berg

Dineren en overnachten bij hotel & restaurant de Lochemse Berg

Hotel restaurant de Lochemse Berg: een prachtig landhuis in de groene natuur van de mooie Achterhoek. Een plek waar je je gegarandeerd direct thuisvoelt en ultiem genieten hoog in het vaandel staat. De Lochemse Berg wordt sinds 2023 gerund door Steven en Marlies. Na...

Lees meer
Luxe glampen in Twente bij Papillon Country Resort

Luxe glampen in Twente bij Papillon Country Resort

Luxe glampen in Twente bij Papillon Country Resort. Net tegen de grens van Duitsland gelegen in het Twentse dorpje Denekamp vinden we Papillon Country Resort. Een mooi, ruim opgezet vijfsterren resort met werkelijk prachtige glamping accommodaties. Papillon Country...

Lees meer
Luxe kamperen op Ameland (plus lijstje met tips!)

Luxe kamperen op Ameland (plus lijstje met tips!)

Oh Ameland, wat was je fijn.. De rust van het eiland was voor ons zéér welkom, gezien de chaotische tijd waarin Mike en ik ons op het moment in bevinden. Een weekendje kamperen op Ameland met ons gezin was heer-lijk. Ik moet alleen eerlijk bekennen dat wij...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *