CONTACT EN SAMENWERKEN

 

 

Vragen en reacties
Voor vragen over recepten, producten of voeding kun je terecht onderaan de pagina van het desbetreffende recept. Ik zal hierop zo snel mogelijk proberen te reageren. Heb je een reactie of een vraag die je liever persoonlijk stelt? Stuur dan een mailtje naar info@beaufood.nl.

Klik hier voor mijn privacyverklaring.

Reviews & persreizen
Ik reis met liefde naar plekken toe om nieuwe eetculturen te ontdekken, de herkomst van producten te bewonderen of om inspiratie op te doen voor Beaufood. Organiseer jij een persreis en wil je daar een mooi verslag van terug zien? Mail dan naar info@beaufood.nl voor de mogelijkheden.

Wil je mij een product toesturen? Dat vind ik leuk! ik ben altijd op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van food, kookboeken, kookgerij, wijnen of andere soortgelijke producten. Mail naar info@beaufood.nl voor mijn adresgegevens.

PS. Ik geef geen garantie tot publicatie en ik review altijd naar waarheid en met een eerlijke mening.

Op zakelijk gebied
Lezers van Beaufood zijn voornamelijk vrouwelijk tussen de 25 en 45 met een bovengemiddelde interesse in gezonde voeding, lekker eten, gastronomie en een gezonde lifestyle. Ze lezen graag over hotspots, de beste restaurants en nieuwe trends op het gebied van voeding. Dit kan natuurlijk dé perfecte doelgroep zijn voor jou en je bedrijf. Laten we de handen ineen slaan! Kies bijvoorbeeld voor een advertorial. Een advertorial is een artikel waarin het product, dienst of evenement wordt uitgelicht. Of ga voor een persoonlijke socialpost met professioneel beeldmateriaal op Instagram of Facebook. Voor meer informatie of andere mogelijkheden kun je contact met mij opnemen via info@beaufood.nl.
Maandelijks unieke bezoekers website: 165.000+  
Facebook: 13.000+
Instagram: 25.000+
Kijkers per maand Pinterest: 1.400.000+
September 2019