Banaan snickershake uit The Green Kitchen Smoothies

Banaan snickershake uit The Green Kitchen Smoothies

Mijn geluk kon van de week niet op en af en toe wil ik de postbode een dikke kus geven. Die ik overigens nooit zie omdat ik in een appartementencomplex woon wat betekent dat de post niet op de mat valt. Dat is nog best een grappig verhaal want ik ben gewend dat de post wél op de mat valt, maar daar was mijn hoofd de eerste weken in ons nieuwe huis nog niet aan gewend. Pas na een week viel het me op dat ik al een tijdje geen brieven had gezien.. En stond de brievenbus in de gang al een tijdje op ontploffen. De tweede grap is – nu ik eindelijk gewend ben om er naartoe te lopen – dat we de sleutel kwijt zijn. Of eigelijk ben ik hem kwijt want ik ben diegene die de post pakt. Omdat klussen en technische handelingen niet heel erg in mijn/onze aard zitten hebben we er ook nog geen nieuw slot ingedaan en lepel ik de post elke keer uit de bus met de poot van een wegwerp barbecue. Werkt príma kan ik je vertellen.

Maar even terug naar mijn geluk, want er lagen afgelopen week twee súper fijne boeken in de bus. Boeken zijn er wel wat lastig uit te vissen via de klep maaar het is gelukt. De eerste was het Avocado kookboek van Colette (ik maakte er dit recept voor een dubbel curry zalmburger met avocado uit)  en de tweede het nieuwe boek van The Green Kitchen. YES! Het nieuwe boek staat bol van de lekkerste smoothies en gezonde ontbijtjes. David en Louise geven in het boek tips voor gezonde granola, tips om mooie en gladde smoothies te maken en verdelen deze in de categorie eenvoudige smoothies en kunstwerkjes. Verderop vind je ontbijtrecepten zonder brood maar met veel vers fruit en plantaardige toevoegingen. Geen ingewikkelde superfoods maar smaakvolle en voedzame ingrediënten.

Dit is het derde boek van Green Kitchen dat in mijn verzameling kookboeken prijkt en ik heb al ontzettend veel recepten van ze gemaakt. Hun recepten lukken áltijd zoals ze in het boek staan en smaken ze goddelijk. Als je op zoek bent naar een mooi kookboek met gezonde en vega gerechten dan zijn deze boeken van David en Louise een dikke aanrader.

Ik maakte een van de recepten uit het boek waarvan ik zeker wist dat ik hem binnen twee minuten op zou hebben. Het is de lievelings smoothie van hun zoontje, een gezonde banaan snickershake. Een über romige, snickerachtige en zoete smoothie. Love it. 

Banaan snickershake uit The Green Kitchen Smoothies

Bestel hier het Green Kitchen Smoothies boek

Dit heb je nodig voor deze Banaan snickershake / voor twee personen

  • 2 bananen – uit de diepvries
  • 4 el pindakaas
  • 2 el cacao
  • snufje zeezout
  • 250 ml water

 

Zo maak je het

Stop alle ingredienten in je blender en mix alles tot een gladde smoothie. Schenk in twee glazen, bekers, potjes wat je maar kunt vinden.

Twee rietjes erin en genieten maar!

Banaan snickershake uit The Green Kitchen Smoothies

Print Friendly, PDF & Email
2 Comments

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

De nieuwste recepten in je mail? Ontvang eenmaal per week de gratis nieuwsbrief met de nieuwste recepten!
Volg Bo op Instagram!
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

KERST RECEPTEN!
Hasselback gratin

Hasselback gratin

Jullie vroegen massaal om bijgerechten de afgelopen dagen en tot…

Print Friendly, PDF & Email
Kruidig gebakken zalmfilet met honing-mosterdsaus

Kruidig gebakken zalmfilet met honing-mosterdsaus

Lieve mensen, ik heb vandaag wederom een heerlijk kerstrecept voor…

Print Friendly, PDF & Email
Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi-saus

Ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus

Deze ossenhaas tataki met sushirijst en unagi saus is echt…

Print Friendly, PDF & Email
Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Papadum pizza met tonijn sashimi en soja-mayonaise

Het allereerst kerstrecept dit jaar op beaufood.nl is een feit!…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige tompouce a la garnalen cocktail, Originele kerst voorgerechten, Voorgerechten garnalen, leuke voorgerechten, Beaufood recepten

Hartige tompouce a la garnalen cocktail

Eerlijk, hoe culinair zien deze hartige tompouces eruit? Spoiler alert:…

Print Friendly, PDF & Email
Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten, Originele kersthapjes, Hapjes uit de oven, Beaufood recepten, Mooie kersthapjes, Bladerdeeg hapjes kerst, Kerstkrans bladerdeeg, Makkelijke kerst recepten

Hartige kerstkrans met honing-geitenkaas en walnoten

Daar is hij dan :D Het recept waar ik alleen…

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie,
welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje.

Veel kookplezier en geniet ervan!

Like Beaufood op Facebook en ontvang nieuwe recepten op je tijdlijn!