...

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls

door | mei 15, 2017 | Hoofdgerecht, Recepten, Vis | 4 reacties

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls. Poké bowls, ik ben er gek op! Ik haal regelmatig een goed gevulde bowl af bij Poké Perfect in `Utrecht of ik ga zelf aan de slag thuis. Tip voor wanneer je eters krijgt: serveer alle ingrediënten in losse schaaltjes op tafel, zodat iedereen zijn of haar eigen poké bowl kan maken. Denk aan (sushi) rijst, verse zalm of tonijn, plakjes avocado, edamame boontjes, een lekkere dressing en natuurlijk diverse toppings. Denk aan wasabi of sesamzaadjes. Of nori flakes. Kortom: je kunt alle kanten op dus kies vooral wat jij lekker vindt. Om je te inspireren heb ik hieronder 7 x recepten verzameld voor lekkere poké bowls. Inclusief recepten voor een vega en vegan poké bowl!

1. Poké bowl met zalm, wakame en bospeentjes

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls

2. Vegetarische bowl met tofu

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls

3. Poké met zalm, komkommer en sojabonen

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls

4. Vegan poké met tempeh, avocado en koriander

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls

5. Bowl met tonijn, quinoa en zeekraal

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls

6. Poké met garnalen, zalm en nori 

7 x recepten voor de lekkerste poké bowls

7. Poké bowl met gebakken kip en mango

Poké bowl met gebakken kip en mango

 

Trek gekregen in nog meer bowls? Check dan ook vooral deze recepten even:

Vegan bowl met teriyaki jackfruit en sesam-gember dressing

Spring roll bowls met sticky hoisin kip

Vega burrito bowl met tomatensalsa en sriracha mayo

Buddha bowl met kikkererwten couscous en zoete aardappel

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Ceviche van zeebaars met bloedsinaasappelmarinade

Ceviche van zeebaars met bloedsinaasappelmarinade

Ceviche van zeebaars met bloedsinaasappelmarinade. Hoera, het is weer een uurtje langer licht! En dat betekend dat als ik gehéél onverwacht een knaller van een gerecht op tafel tover, ik er nog snel een foto van kan maken voor hier op de blog.. Want wauw, wat was deze...

Lees meer
Hartige paasstol met Honingtomaten en opgeklopte misoboter

Hartige paasstol met Honingtomaten en opgeklopte misoboter

Daar gaan we dan. Voor het eerst in mijn leven (moet ik me als foodblogger schamen als ik dit zeg?) ga ik zelf een paasstol maken! En geen gewone paasstol, maar een hartige paasstol met Honingtomaten en opgeklopte misoboter, gevuld met gekaramelliseerde sjalot.. Het...

Lees meer
Okonomiyaki (hartige Japanse pannenkoek)

Okonomiyaki (hartige Japanse pannenkoek)

Okonomiyaki (oftewel een hartige Japanse pannenkoek), waar was je heel mijn leven. Althans in mijn eigen keuken dan, want in restaurants eet ik okonomiyaki regelmatig. Alleen zelf maken had ik nog nooit gedaan, tot afgelopen weekend! Mike en ik vind het heerlijk om op...

Lees meer

4 Comments

4 Reacties

 1. Suzanne Keijts

  Voor hoeveel personen zijn deze gerechten gemaakt?

  Antwoord
  • Bo

   Dat verschilt per gerecht :) Dit kun je checken bij het desbetreffende recept!

   Antwoord
 2. Miranda

  Ook lekker om kleine stukjes verse mango toe te voegen.

  Antwoord
  • Bo

   Mmmm goed idee! Love mango :)

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *