3 x súper originele paasrecepten

3 x súper originele paasrecepten

door | mrt 25, 2016 | Feestdagen | 0 Reacties

Chocolade pizza met appel en bosbessen

I lóve Easter! Eigenlijk houd ik van alle feestdagen waar gezelligheid en lekker eten bij komt kijken. Gister ben ik met mijn vriendinnen naar de The Passion geweest in Amersfoort, een concert ter ere van Pasen. Super mooi om een keer van dichtbij meegemaakt te hebben en allemaal even stil te staan bij de gedachte erachter. Al hebben we ondertussen een uur de slappe lach hebben gehad doordat we ons a la Tetris met z’n zessen voor een klein raampje probeerden te proppen om Xander de Buisonjé te bekijken. Je moet er wat voor over hebben ;)

Afgelopen week postte ik een blog met daarin zes recepten voor op je paastafel. Onderstaande recepten zijn perfect voor wanneer je nog op zoek bent naar iets speciaals. Een echte eyecatcher voor op tafel. Onderstaande recepten zijn súper origineel en staan binnen no time op tafel. Ik hoop dat jullie een heerlijke Pasen hebben, dat jullie maar fijn mogen relaxten en maak je een van mijn recepten? Let me know! Vind ik onwijs leuk. Tag Beaufood bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Pinterest.

 

Liefs,

Bo

 


 

 

Chocolade pizza met appel en bosbessen

Gezonde chocolade pizza met appel en bosbessen

Hoe super leuk is deze pizza om op tafel te leggen op een mooi groot bord? Snijd er van te voren punten in zodat iedereen een stukje kan snoepen. Je hebt er maar een minimaal aantal ingrediënten voor nodig en ik weet zéker dat hij op is voordat je het weet. Hij heeft een bodem van havermout en je kunt er al je lievelingsfruit op kwijt.

Gevulde avocado uit de oven

Met ei gevulde avocado uit de oven

Helemaal van deze tijd dit recept. Zacht groene avocado’s gevuld met eieren. Paasachtiger kan niet.

Appel-kaneel loempia's met honing dip

Appel-kaneel loempia’s met honingdip 

En ook met dit gerechtje denk ik dat je de mensen aan je ontbijt, brunch of lunchtafel erg happy zult maken! Warm uit de oven zijn ze het lekkerst..

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Barraquito | Spaanse koffie cocktail

Barraquito | Spaanse koffie cocktail

"Bo dit moet je proeven!!” appte een vriendin mij laatst vanaf Tenerife. Barraquito. Een Spaanse koffie cocktail bestaande uit laagjes gecondenseerde melk, opgeschuimde melk, koffie en likeur. Ik ging op zoek naar een recept, proefde en was verliefd. Echt een...

Lees meer
Langoustines met lemongrass roomsaus

Langoustines met lemongrass roomsaus

Langoustines met lemongrass roomsaus. Als ik een thuisdiner geef, dan is de kans groot dat je langoustines voorgeschoteld krijgt. Als voorgerecht, tussengang of als amuse voor bij een glas bubbels. Ik vind langoustines echt ge-wel-dig. De smaak van dit Noorse kreeftje...

Lees meer
Geroosterde hele bloemkool in champignon truffelsaus

Geroosterde hele bloemkool in champignon truffelsaus

Omdat de vlees- en visrecepten je vast al om de oren vliegen deze week voor Kerst, ging ik voor jullie aan de slag met een overheerlijk vegetarisch gerecht. Vind jij het lastig om een vegetarisch hoofdgerecht te bedenken of flans jij met gemak iets smaakvols in...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.