...

3 x súper originele paasrecepten

3 x súper originele paasrecepten

door | mrt 25, 2016 | Recepten | 0 Reacties

Chocolade pizza met appel en bosbessen

I lóve Easter! Eigenlijk houd ik van alle feestdagen waar gezelligheid en lekker eten bij komt kijken. Gister ben ik met mijn vriendinnen naar de The Passion geweest in Amersfoort, een concert ter ere van Pasen. Super mooi om een keer van dichtbij meegemaakt te hebben en allemaal even stil te staan bij de gedachte erachter. Al hebben we ondertussen een uur de slappe lach hebben gehad doordat we ons a la Tetris met z’n zessen voor een klein raampje probeerden te proppen om Xander de Buisonjé te bekijken. Je moet er wat voor over hebben ;)

Afgelopen week postte ik een blog met daarin zes recepten voor op je paastafel. Onderstaande recepten zijn perfect voor wanneer je nog op zoek bent naar iets speciaals. Een echte eyecatcher voor op tafel. Onderstaande recepten zijn súper origineel en staan binnen no time op tafel. Ik hoop dat jullie een heerlijke Pasen hebben, dat jullie maar fijn mogen relaxten en maak je een van mijn recepten? Let me know! Vind ik onwijs leuk. Tag Beaufood bijvoorbeeld Facebook, Instagram of Pinterest.

 

Liefs,

Bo

 


 

 

Chocolade pizza met appel en bosbessen

Gezonde chocolade pizza met appel en bosbessen

Hoe super leuk is deze pizza om op tafel te leggen op een mooi groot bord? Snijd er van te voren punten in zodat iedereen een stukje kan snoepen. Je hebt er maar een minimaal aantal ingrediënten voor nodig en ik weet zéker dat hij op is voordat je het weet. Hij heeft een bodem van havermout en je kunt er al je lievelingsfruit op kwijt.

Gevulde avocado uit de oven

Met ei gevulde avocado uit de oven

Helemaal van deze tijd dit recept. Zacht groene avocado’s gevuld met eieren. Paasachtiger kan niet.

Appel-kaneel loempia's met honing dip

Appel-kaneel loempia’s met honingdip 

En ook met dit gerechtje denk ik dat je de mensen aan je ontbijt, brunch of lunchtafel erg happy zult maken! Warm uit de oven zijn ze het lekkerst..

Print Friendly, PDF & Email

Lieve foodie, welkom op beaufood.nl! Ik ben Bo en mijn grootste passie is lekker en gezond eten. Aan mijn keukentafel met vrienden, op een foodfestival in het buitenland of in een bijzonder restaurant. Eten is iets wat we elke dag doen en ik maak het liefst van iedere maaltijd een feestje. Veel kookplezier en geniet ervan!

Ultieme Thuisdiners - Beaufood

Deze recepten vind je misschien ook lekker: 

Mijn favoriete gezonde ontbijtrecepten!

Mijn favoriete gezonde ontbijtrecepten!

Gezonde ontbijtrecepten. Love it! Al moet ik héél eerlijk bekennen dat sinds ik moeder ben ik het een iets grotere uitdaging vind om elke ochtend gezond te ontbijten.. (hallo ochtendrun). Maar omdat ik gewoon echt zóveel lekker ga op een voedzaam ontbijt dan op een...

Lees meer
Gezonde appeltaart pannenkoek

Gezonde appeltaart pannenkoek

Appeltaart pannenkoek met rozijnen en kaneel. Een van mijn (en zéker ook die van Louen) favoriete ontbijtrecepten van de laatste tijd. Eigenlijk is het meer een soort zoete omelet. Het beslag bestaat namelijk uit eieren met daarin een flinke eetlepel volkorenmeel....

Lees meer
Loaded eiersalade met avocado en gerookte zalm

Loaded eiersalade met avocado en gerookte zalm

Loaded eiersalade met avocado en gerookte zalm. Een super de luxe gezonde eiersalade met allerlei voedzame toppings. Oké, die gebakken uitjes erop zijn misschien niet súper voedzaam, maar ik ben nog steeds niet over mijn gebakken uitjes verslaving heen ;) Zo'n kruidig...

Lees meer

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *