3 x gezonde soepen die je binnen 15 minuten op tafel zet + video!

Ik wil er nog niet aan toegeven maar de herfst heeft toch echt zijn intrede gedaan. Al is het eigenlijk toch ook wel weer gezellig als ik denk aan knusse avondjes op de bank met kaarsjes aan en een goede film. En wat je eet je op zulke avonden? Juist, een grote kom warme soep. Met toastjes en een lekkere spread of kaasjes on the side. Ik hoop dat je net als ik niet kiest voor een kant en klare pot of zak soep. Hoe vers de verpakking ook belooft te zijn. Zelf soep maken is écht het meest gezond en naar mijn mening ook het aller lekkerst. Maaar zelfs een echte foodie als ik vind het zelfs soms iets te veel moeite om een pompoen in een kleine blokjes te snijden of een hele zak wortelen fijn te snijden. En schijnbaar ben ik niet de enige want… Albert Heijn heeft iets nieuws!

Namelijk drie verschillende soepen die je allemaal binnen vijftien minuten op tafel zet. Ze zijn gezond, ze zijn lekker en zelfs voor de luiaardjes onder ons té easy om te maken. Je kiest je favoriete soep, doet de voorgesneden ingrediënten in een grote pan en het enige wat je hoeft te doen is je staafmixer er even doorheen halen. Piece of cake. Oh, en de soep afmaken met verse kruiden. Die natuurlijk ook gewoon fijn in het pakket zitten ;) Ik laat je hieronder in een korte video zien hoe je de soep maakt!

 

 

Snel, makkelijk én gezond

Dus.. heb je zin in een lekker soepje? Loop dan vooral even langs het koelversschap in de Appie en kies je favoriete verse pureersoep uit. Ik testte ze voor het gemak alle drie voor je uit en dit is mijn top drie.

Op nummer drie: Linzen, courgette en peterselie

Een super lekker en vullend soepje. Love courgette! Daarnaast ook top dat er linzen inzitten want als ik een soep eet als maaltijd wil ik er wel lekker lang vol van zitten :) Ik vond nog wat verdwaalde geitenkaas in de koelkast en ik strooide dit er als extraatje overheen. Aanrader!

Nummer twee: Tomaat met oregano

Een gouwe ouwe en niet zonder reden want ik ben gewoon dol op tomaat. En ook op oregano trouwens. Top combi dus! Lekker ook dat er ook paprika en wortel in zit, dat maakt hem net even wat spannender qua smaak.

Nummer één: Pompoen, wortel en koriander

Zeker te weten een winnaar dit! Ik ben namelijk gek op pompoen en ook op koriander. Die twee samen = hemels. Liever geen koriander? Geen probleem, dan laat je dat gewoon weg. In plaats daarvan kun je bijvoorbeeld zelf wat verse peterselie toevoegen.

3 x gezonde soepen die je binnen 15 minuten op tafel zet + video!

 

Bo

Bo / 28 / Wonend in het gezellige Utrecht / Liefde voor gezond eten, lekker koken en wijn / You don't have to cook fancy or complicated masterpieces, just good food from fresh ingredients.

4 Comments

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet getoond

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.